FAQ's

Veel gestelde vragen 

Tea lady met man

Wij cateren voor groepen van minimaal 10 en maximaal 75 personen. Heeft u een kleinere groep qua aantal personen kan dit ook maar u betaalt en krijgt het aantal hapjes voor 10 personen. Wilt u alleen de hapjes bestellen kan dit ook voor 100 personen of meer.

Wij passen dit geheel aan uw wensen aan. Dit kan in de vorm van een buffet waardoor uw feest wat ongedwongener wordt maar wij kunnen ook tafels voor u dekken waar de mensen aan gaan zitten. Wel hebben wij in het laatste geval altijd een centrale tafel nodig waar wij wat dingen op uit kunnen stallen.

Bij de arrangementen met servies is alles inclusief servies en bestek. Alle tafels worden door ons netjes gedekt en alle hapjes op Wedgwood servies gepresenteerd. Voor het dekken en afruimen van de tafels wordt een vergoeding gerekend.

Wilt u uw eigen servies gebruiken kies dan voor onze delivery arrangementen, waarbij u de hapjes kant en klaar geleverd krijgt en mooi uit kan stallen op uw eigen servies.

Dit zit er niet standaard bij maar kan wel worden bijbesteld. Het wordt als optioneel op de offerte vermeld. Wij werken met stevige papieren rollen die op maat worden gemaakt naar uw tafel(s).

Een deel van de hapjes maken wij zelf en een deel besteden wij uit. Zo kunnen wij de prijs voor u aantrekkelijk houden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

U kunt de high tea’s zowel thuis, op het werk of op een locatie naar keuze bestellen. Wij komen bij particulieren thuis maar ook bij allerlei soorten bedrijven en instanties. Zo komen wij o.a. veel bij scholen en verzorgingshuizen.

Nee, dat is het mooie aan dit concept. Wij ruimen alles netjes voor u op en wassen het voor u af. U heeft hier zelf dus geen omkijken naar.

U kunt dit altijd aan ons doorgeven, dan houden wij er zoveel mogelijk rekening mee. De high tea’s zijn zo goed als vegetarisch, alleen op 1 soort sandwiches en bij de wraps zit vleesbeleg.

Ja dit is mogelijk. Wij komen dan met minimaal 2 personen en rekenen daarvoor een uurtarief. Wij zorgen er dan voor dat uw feest goed verloopt, voorzien de gasten van dranken en hapjes en doen hand en span diensten er omheen, zoals indien gewenst gasten ontvangen met een glas champagne, cadeaus aanpakken en bloemen in het water zetten.

Ja dit kan via een high tea delivery, alle genoemde arrangementen kunnen ook zonder servies geleverd worden. De delivery’s hebben een aantrekkelijke prijs en zo kunt u van de heerlijke hapjes genieten op uw eigen servies.

Ja dit kan, wij hebben twee statafels die gehuurd kunnen worden. Stoelen en tafels om aan te zitten hebben wij niet maar kunt u huren bijvoorbeeld bij Tip Top verhuur.

Het grootste gedeelte is zeker ook lekker voor kinderen. Voor de allerkleinsten rekenen wij vaak 2 kinderen als 1 persoon omdat deze een stuk minder eten dan een volwassene.

Ja indien er een thema is bijvoorbeeld een bruiloft, een baby shower of een bijzondere verjaardag kunnen wij de tafels extra feestelijk maken aangepast aan het thema. Dit is maat werk en zullen wij indien u dit wenst opnemen in de offerte. Ook met Kerst en Pasen kunnen wij uw thema helemaal in deze sfeer aankleden. 

Nee, dit is niet noodzakelijk maar indien er trappen gelopen moeten worden horen wij dit graag van te voren.

Volgens het oude Engelse gebruik is de high tea tot stand gekomen om de tijd tussen lunch en diner te overbruggen met sandwiches en zoetigheden. Dus zo rond 15.00 uur.

Onze ervaring is dat het op alle tijden van de dag genuttigd kan worden. De high tea is maaltijd vervangend dus kan gebruikt worden als lunch, diner, rond theetijd en we hebben het zelfs een paar keer als ontbijt mogen serveren.

Eigenlijk voor iedere gelegenheid met een feestelijk tintje. Bedrijven doen het ook vaak ter afsluiting van een vergadering, bij een jubileum of wanneer er een collega weg gaat. Maar verjaardagen, baby showers, kerst viering, een housewarming… Er is altijd wel een gelegenheid te verzinnen voor een gezellig samen zijn met collega’s, familie en vrienden.

In principe nemen wij u al het werk uit handen, dit is de opzet van ons concept. Het enige waar u zelf voor hoeft te zorgen is heet water en eventueel koffie voor de koffie liefhebbers. Aan het einde van de high tea kunt de overgebleven lekkernijen op eigen servies bewaren. Dit kunt u zelf doen maar uiteraard helpen wij u hier graag bij.

Ja zeker, voor het standaard plakje cake zijn gelukkig veel meer mogelijkheden gekomen. Zo kan een high tea dus ook een prima afsluiting zijn om met elkaar na de plechtigheid nog na te praten.

Heeft u nog meerdere vragen ? 

We beantwoorden ze graag en snel voor u ! 

Chat openen
Kan ik iets voor u doen ?
Hallo hier de app van High Tea Catering.
Kunt u vinden wat u zoekt?
Stel hier gerust uw vragen en u krijgt op uw whatsapp antwoord.