Welkom bij ons High Tea Catering gastenboek

 
     
 
 
 
 
 

Hieronder vindt u verschillende reacties die wij hebben ontvangen over de door ons verzorgde High Tea's en geleverde producten.

 
 

Mocht u zelf een bericht willen plaatsen geeft u deze dan door via ons contactformulier.

(foto's zijn ook welkom)

 
 

Wij hebben o.a.bij de volgende bedrijven een High Tea of losse catering geleverd:

ABN AMRO, ANWB Reizen, DAK Kindercentra, Dyna Vision, Lucas Onderwijs, Unilever, Vidomes, Dialyse afdeling HagaZiekenhuis, Instituut Clingendael, Landal Green Parks, Ambassade van Roemenië, Veurs College, Woonzorg, Transavia, Heerema Group Services, TWS advocaten, TU Delft, Jeugdtandzorg Rijswijk.                    

 

 

Ontvangen reacties van onze klanten:

 

15 mei 2018

Beste Irene en Willem,Ik wil nog even bedanken voor de lekkere, goed verzorgde en gezellige high tea door jullie verzorgd.Ook de relaxte, aardige en niet opgeprikte manier waarop jullie de bediening deden werd door iedereen zeer gewaardeerd.

Dankjulliewel.

Hartelijke groet,Gre Dorrestijn

15 april 2018

Zelfs een high tea op 1e Paasdag. Wat was het weer een feest om, zelfs 's middags op eerste Paasdag de mensen van High Tea Catering te mogen ontvangen. Letterlijk alles word je uit handen genomen, zowel aan het begin als aan het einde. De hele High Tea die bestaat uit louter lekkernijen wordt geruisloos gedekt en neer gezet en na afloop afgeruimd en meegenomen. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen. Hoe mooi, of beter gezegd, hoe makkelijk kan het leven zijn. Een uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ik blijf een trouwe klant.

Marcel Looijaard

Zoetermeer

22 september 2017

Deze week een high tea delivery voor 10 personen besteld bij High Tea Catering. Wat waren mijn collega's verrast en wat hebben ze genoten. Alles was even mooi en lekker. Fijn dat Irene dit op zo'n korte termijn kon verzorgen.

Anja in het Veld, Roches, Woerden

20 september 2017

Afgelopen zondag hebben wij een high tea georganiseerd op mijn werk voor familie, verwanten en vrijwilligers. High Tea Catering verzorgde onze High Tea. Niets dan lof over dit bedrijf!

Leuk contact via de mail, stipt op tijd, alles netjes opgebouwd, lieve, gezellige mensen. De hapjes waren zaligggg!! Alles tot in de puntjes verzorgd! Dank jullie wel voor een onderdeel van een leuke middag.

Gina de Gier, Sherpa, Baarn

17 maart 2017

Gistere had High Tea Catering de eer om de high tea te mogen verzorgen voor de verjaardag van de 5 jarige Vegas, dochter van Amanda en DJ Afrojack. Het was een geweldig feest waar we met veel plezier onze bijdrage aan hebben geleverd. Happy Birthday Vegas!

27 november 2016

Voor de 89e verjaardag van mijn moeder hebben we een gezellige high tea op locatie georganiseerd voor de hele familie. Mede door de leuke en goede afstemming vooraf en de prima service van Irene van High Teas Catering is het een gezellige feestelijke bijeenkomst geworden. Heerlijke hapjes, zowel hartig als zoet, voor iedereen wat wils (ook voor de kinderen). En meer dan genoeg. Zeker een aanrader.

Diane Schilder

Krimpen a/d IJssel

         

18 september 2016

Op 18 september 2016 enorm genoten van de heerlijkheden van High Tea Catering bij ons thuis. Het was prima verzorgd en de bediening was uitstekend. We volden ons een welkome gast in ons eigen huis. Zeker voor herhaling vatbaar. Zeer bedankt!

Mw. Witberg, Den Haag

13 juli 2016

Vanwege een vijfjarig bestaan van een detacheringsbedrijf werd op de sfeervolle locatie van de RAC door ons een high tea verzorgd op onze locatie, net als de prachtige aanwezige Jaguars geheel in Engelse stijl. Gelukkig hoorden we ook hier weer allemaal positieve geluiden over onze high tea. Dat is het leuke van dit werk, je ontmoet zoveel verschillende mensen en je komt op hele uiteenlopende locaties.

Irene van der Sloot

High Tea Catering

   

11 juli 2016

Afgelopen donderdag een door hightea-catering zeer goed verzorgde High Tea thuis gehad voor 50 personen. Vegetarisch en glutenvrij was geen enkel probleem; aan alles was gedacht. Ruim op tijd werd alles klaar gezet, en de keuze uit lekkernijen was groot. Vers en een zeer ruimte keus; een aanrader!

Annelies Otten, BKWI, Utrecht

  

3 juli 2016

Samen met mijn gasten heb ik enorm genoten van de High Tea thuis bezorgd via Hightea-catering. Voor iedereen was er meer dan genoeg lekkers en iedereen wat onder de indruk van de mooi opgemaakte tafel. We boften dat het weer ook nog eens mee werkte maar binnen was alles net zo goed in de smaak gevallen. Echt een aanrader! Alles is supersnel neergezet en ook zo weer weg.

Anneke van Leeuwen, Den Haag

10 mei 2016

Iedereeen was heel enthousiast over de high tea delivery. Zowel de bezoekers als de vrijwilligers als ikzelf waren erg onder de indruk van de hoeveelheid en de kwaliteit van de high tea. Wat mij betreft gaan we dit volgend seizoen nog een keer doen mogelijk binnen een iets ander concept, maar ik zal zeker in eerste instantie aan je denken wanneer we weer een high tea organiseren.

Groet Joeri, Diamant theater, Voorburg

26 maart 2016

Op 26 maart wilde ik mijn 65e verjaardag en pensionering vieren met familie en vrienden met een high tea aan huis, en besloot dit te doen met een high tea/bubbels. Normaal gesproken doe ik zoiets zelf, maar deze keer wilde ik me laten verwennen zonder stress - en wat een verwennerij!!!

Wat hebben we allemaal genoten van jullie heerlijke high tea! Ik heb genoten van jullie professionele en vriendelijke aanpak. Alles was heerlijk vers en meer dan genoeg voor de 20 gasten. Ik heb complimenten gehad van iedereen. Op de afgesproken tijdstip waren jullie terug om alles weer op te ruimen, inclusief al die mooie champagne glazen! Geen afwas voor mij! Ik zal jullie ook aanbevelen aan diegenen die er niet waren, en zal zonder twijfel jullie diensten weer gebruiken!

Nogmaals hartelijk dank voor een geslaagde feest en zeker tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Julia

 

17 januari 2016

Op 17 januari hebben we ons 50-jarig huwelijk gevierd met familie en vrienden met een uitstekend verzorgde hi tea bij ons thuis. Al onze gasten hebben er van genoten en waren enthousiast over de mooie presentatie en alle heerlijkheden., Echt een aanrader !
Hartelijk bedankt voor alle goede zorgen, alles was er ruim op tijd en werd na afloop weer stipt op tijd opgehaald.
Pieter en Inge Hanegraaf, Hilversum

8 november 2015

Wat een geweldige dag hadden we, mede door jouw lekkernijen! Echt helemaal perfect, zo vers en goede kwaliteit. De sandwiches waren ook zo lekker. We hebben allemaal genoten. Dank je wel!

Met vr. gr. Karin - Amstelveen

22 september 2015

Wat een geweldige high tea bij ons thuis heb je georganiseerd. Er zaten heerlijke versnaperingen bij, het was smullen! De afdeling heeft genoten.

Hartelijk dank!

Matthijs Boer, RDW, Zoetermeer  

25 augustus 2015

Zondag 23 augustus hadden wij een high tea aan huis besteld om ons 12,5 jarig huwelijk te vieren in onze eigen achtertuin. Willem en Irenekwamen op de afgesproken tijd om alles klaar te zetten. Wat heerlijk zag alles er uit en wat was het veel (meer dan verwacht).

Iedereen heeft er heerlijk van genoten en wij mochten vele complimenten ontvangen voor de goede verzorging en de fantastische smaak van al het lekkers. Hiervoor alle eer aan jullie. Aan het einde werd alles weer keurig opgeruimd en meegenomen.

Met vriendelijke groet 
Sylvia en Wim Koolmees, Waddinxveen

24 augustus 2015

Bedankt voor de heerlijke high tea bij ons thuis. Iedereen heeft enorm genoten. Hoewel ik bij levering twijfels had of er wel genoeg was voor iedereen om iedereen voldaan weer aan het werk te laten gaan, was het meer dan genoeg! Vandaag kunnen we dus nog heerlijk nagenieten van de lekkernijen. Nogmaals erg bedankt voor de snelle en keurige levering en uiteraard alle heerlijke hapjes.

Met vriendelijke groeten,

Suzan Maliepaard, office manager, Results in Health Leiderdorp

 

3 augustus 2015

Een babyshower werd gecombineerd met een fotoshoot. Onder het genot van de lekkere hapjes werden alle kado's uitgepakt. Daarna mocht de aantaande moeder op de foto met alle aanwezigen in de studio van www.specialeyefotografie

  

25 juli 2015

Ter ere van een pensionering verzorgde High Tea Catering en high tea voor 85 personen bij Gatso Meter in Haarlem.

  

17 juli 2015

Ter ere van een dubbele 18e verjaardag verzorgde High Tea Catering een gezellige high tea thuis bezorgd..

18 maart 2015

Woensdag 18 maart hebben de clienten van de 7e etage van Woonzorgcentrum van het anker een gezellige middag gehad. De tafels waren erg sfeervol gedekt en de hi tea was heel goed verzorgd. De clienten hebben genoten van de vele soorten lekkernijen die ze gerserveerd kregen, ze vertelden dat het goed verzorgd en lekker was. Al met al hebben de clienten er een goed verzorgde en uitstekende high tea en een mooie herinnering bij gekregen.

5 maart 2015

We hebben genoten van de high tea die jullie op locatie hebben verzorgd voor het 25 jarig jubileum van onze collega. Het contact vooraf verliep soepel, evenals de voorbereiding ter plaatse. Het thema '25 jaar'was leuk ingekleed met servetten en cupcakes. De high tea tafel zag er feestelijk en uitnodigend uit. En de diverse versnaperingen vonden gretig aftrek. Dank voor deze smaakvolle bijdrage aan deze festiviteit.

Eveline, TU Delft

8 februari 2015

Ik had op goed geluk jullie website gevonden en ben daar erg blij mee. Het bleek een goede zet. Alles kwam op de afgesproken tijd en waar ik vooral blij mee was dat, na even te hebben overlegd, alles precies volgens wens werd neergezet. En niet alleen zag het er allemaal erg smaakvol uit met het mooie servies, maar het ook allemaal echt lekker. We hebben daar ook veel complimenten over gekregen, bij deze zijn die dus voor jullie. Ik kan het echt iedereen aanraden, het is in één woord TOP!

Nogmaals veel dank! Het was mede door jullie een geweldige 65e verjaardag voor mij.

Met vriendelijke groet,

Carla Steur de Jongh, Amsterdam

23 november 2014

Afscheid genomen van collega's, genoten van een high tea op het werk met veel verschillende heerlijke hapjes. Een uur van te voren wordt de tafel gedekt met mooi serviesgoed en etagères en na afloop werd alles weer opgehaald.

Super eten, super service, super genoten! Bedankt voor deze geslaagde middag.

Corine Kriek, Zoetermeer  

11 augustus 2014

Gisteren precies op de afgesproken tijd werd de High Tea aan huis gebracht. Het was in één woord hemels! Alles was enorm vers (zondag geleverd) en smakelijk. De petit fours en de cupcakes waren prachtig. Ook de sandwiches vielen enorm in de smaak.

Bedankt voor het compleet maken van een geweldige dag.

Marieke, Vianen

18 mei 2014

Nogmaals heel hartelijk dank voor de fantastische High Tea thuis die jullie gisteren voor ons geregeld en georganiseerd hebben. Alles was top! Voor mij was het om meer redenen een bijzondere verjaardag, daarom wilde ik het graag groot en goed vieren. Vandaag kreeg ik allerlei reacties hoe gezellig het was en hoe prachtig de tea er uitzag en hoe lekker alles was. Alle complimenten zijn dus voor jullie.

Het enige jammere was dat er nog over was aan muffins, scones en chocola. Dat moeten wij nu zelf opeten en dat is niet zo goed voor onze lijn Dank, dank, dank en hartelijke groet

Pam Verhoeff, Amsterdam

13 mei 2014

We hebben gisteren middag met zijn allen genoten van de heerlijke high tea delivery die jullie gemaakt hadden, waarbij we ons eigen servies hebben gebruikt.. Het was erg lekker allemaal en van een hele goede kwaliteit. En fijn dat jullie op zo'n korte termijn nog konden (aan)leveren. Bedankt hiervoor!

Monica Schwalbach

            

9 maart 2014

We werden binnen 1 week allebei 60 jaar. Daarom wilden we onze verjaardag net even anders vieren dan gebruikelijk. We kwamen uit op een High tea thuis. Via internet vonden we dit adres en na wat mailverkeer eigenlijk op de gok afgesproken en gereserveerd.Het was die zondag even spannend, maar op de afgesproken tijd stonden Irene en haar man op de stoep.De extra tafels werden neergezet en netjes gedekt voor 20 personen. Daarna kwam al het lekkers op tafel.Heel veel aparte soorten thee en goed gevulde schalen met zoet en hartig op de tafels. Voor de scones hadden we een apart tafeltje nodig.Toen wisten we al dat High tea catering een goede keuze was. We begonnen zelf met champagne te schenken, daarvoor hadden we een statafel met mooie glazen erbij gehuurd.Al onze gasten hebben van de High tea genoten en wij kregen de complimentjes. Het was een groot succes.En daarna de luxe dat de afwas gewoon weer opgehaald wordt. Irene hierbij geven we de complimenten aan jou door. Hartelijk bedankt voor de goede verzorging.

Rob en Corrie Kramer

   

7 januari 2014

De High Tea bezorgen was erg geslaagd! We vonde het eten allemaal erg lekker en de verrassing was goed geslaagd. Vooral de scones en de muffins vonden we erg lekker. Bedankt voor alles

Sharon

17 december 2013

Het was super, we hebben allemaal genoten van de heerlijke hapjes. Dank voor de goede zorgen.

Monique

 23 augustus 2013

Het was een fantasiche dag, bedankt! Helemaal goed je de lunch voor onze lactosevrije gast hebt geregeld, hij was er helemaal gelukkig mee.

Robert van de Ven, Den Haag

8 juni 2013

Zaterdag 8 juni vond de jaarlijkse bedankmiddag voor vrijwilligers van het kerkelijk centrum Kruispunt in Den Haag plaats. Deze keer was besloten om de catering uit te besteden, zodat de vrijwilligers optimaal konden genieten en deze keer zelf (bijna) niets hoefden te doen.

Bij binnenkomst stonden er allerlei heerlijkheden, zowel zoete als hartige, uitgestald. De tafels voor de gasten waren voorzien van bestek en prachtig Wedgwood servies.

Na de opening kregen we de gelegenheid onze smaakpapillen te verwennen. En dat kostte geen moeite. De heerlijkheden zagen er niet alleen mooi uit, maar smaakten ook voortreffelijk. Het thee-assortiment bevatte voor mij een aantal verrassingen, bijv. de wood (hout) smaak. Heel apart en lekker. De associatie met hout heb ik echter niet kunnen ontdekken. Voor de circa 40 gasten was er meer dan voldoende om te snoepen en te drinken.

Van de organisatie begreep ik, dat High Tea Catering zich keurig aan de gemaakte afspraken heeft gehouden. Kortom, ik kan HIgh Tea Catering zeker aanbevelen voor een High Tea evenement op locatie.

Een compliment voor de organisatoren vanuit de Hervormde Wijkgemeente Kruispunt van High Tea catering voor deze fantastische middag!

.  

    

26 mei 2013

Afgelopen zaterdag hebben jullie een high tea bij ons thuis verzorgd. Alles was goed verzorgd en we hebben allemaal genoten van de heerlijke hapjes, cupcakes, bonbons etc. Het was echt een succes en voor herhaling vatbaar. De kinderen vonden het ook heerlijk. De tafels waren mooi gedekt met het wedgwood servies. Kortom onze ervaring met high tea catering is heel positief, ga zo door!

Robert-Jan en Hanneke Vrijenhoek, Wassenaar

12 december 2012

Hallo Irene, ook de "day after" kijken we nog steeds met veel plezier en genoegen terug op deHigh Tea, daarom hierbij even een klein stukje voor op de website:

Dinsdag 11 december hielden wij onze traditionele kerstworkshop dit keer weer voorafgegaan door een High Tea. Dit keer gekozen voor High Tea Catering. Spannend daar we voorgaande jaren hele goede ervaringen hadden met een andere leverancier. Het eerste contact verliep meteen erg prettig dus ik had er alle vertrouwen in . Daar het vlak voor Kerst was werd er leuk mee gedacht en  waren de cupcakes mooi in kerstsfeer opgemaakt. Alles werd mooi op tijd geleverd en de tafels feestelijk gedekt. We hebben met zijn allen gesmuld en niemand had het nog over de vorige High Tea's. Irene, wie weet tot een volgende workshop.

Caroline de Haan, Apotheek Haagse Ziekenhuizen

13 november 2012

Irene,

Ik wil je hartelijk danken voor de gezellig en heerlijke High Tea die voor ons hebt verzorgd. Mijn ouders, die hun 65-jarig huwelijk vierden hebben ervan genoten, net als de rest van het gezelschap.

Ook de bewoners en werknemers van het verzorgingshuis hadden een heerlijke middag.

Bedankt en we zullen in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van je diensten.

Margreet Janzen, Hoofddorp

6 oktober 2012

High Tea Baby Shower Girl

Graag plaats ik een recensie van onze High Tea baby shower. De bonte verzameling dames die we daarbij als gasten hebben mogen verwelkomen hebben het uitstekend naar hun zin gehad, niet in de laatste plaats dankzij de uitstekende service van High Tea Catering. Deze vorm van caterng is voor een dergelijke gelegeheid ideaal. Verschillende hapjes, heerlijke thee, alles geserveerd in prachtig servies in een zeer mooi aanklede omgeving, een betere setting kun je je niet wensen. Het is chique zonder stijfjes te wroden en je kunt je gasten op een niet-alledaagse manier verrassen. High Tea Catering heeft dit uitstekend ingevuld. Wij kijken in elke geval met plezier op de baby shower terug.

Familie Krug, Almere

12 juli 2012

Op 12 juli werd mijn moeder 80 jaar en we besloten dit te vieren met een High Tea Thuis bij haar zelf. Na enig google-werk stuitte ik op de website van High Tea Catering. De verschillende arrangementen klonken erg aantrekkelijk en bovendien kon je ook naar eigen smaak een arrangement samenstellen. Ik besloot te bellen en het contact verliep gelijk prettig; de offerte kreeg ik direct gemaild en er was rekening gehouden met onze aanvullende wensen. Dat gaf vertrouwen. Op de dag zelf was Irene er volgens afspraak 1,5 uur van te voren om rustig de tafels mooi te dekken en de high tea uit te stallen. Het zag er prachtig uit! En... het smaakte ook heerlijk!  Een overvloed aan zoete en hartige hapjes, waar we de hele middag lekker van gesmikkeld hebben. De 26 gasten vonden het gelukkig ook fantastisch! En na afloop... kwam Irene keurig alle vuile bordjes, glazen en kopjes weer ophalen, dus geen bergen afwas... Bij deze dan ook een dik compliment voor High Tea Catering!  

Tineke Beijer Den Haag

3 juli 2012

Op 3 juli hadden we een teamuitje met onze afdeling van de Buitenhof. "Workshop Cupcakes Decoreren" met Marsepein. We hadden al twee keer een High Tea voor de cliënten op de afdeling georganiseerd met "High Tea Catering" en dit verliep vlekkeloos. Irene gaf tijdens de workshop, de juiste uitleg, had voldoende voorbeelden en de cupcakes waren al gebakken, we konden direct aan de slag met de marsepein en de vormpjes. We raakten steeds meer enthousiast en de tijd vloog voorbij. Na afloop natuurlijk de creaties bij elkaar bekijken.We hebben het er de hele week nog over gehad. Bedankt namens het hele team voor de leuke avond.

Joke v.d. Veen, Cordaan, Amsterdam

19 februari 2012

Allereerst bedankt voor de goede zorgen. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen, iedereen was enthousiast. Natuurlijk wil ik een stukje schrijven voor jullie gastenboek.

Zondag 19 februari j.l. heb ik mijn 50e verjaardag gevierd een High Tea Thuis laten bezorgen bij mij voor 31 dames. Het was een groot succes! High Tea Catering heeft alles verzorgd. De presentatie was uitstekend en de hapjes smaakten heerlijk! Kortom zeer zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar!

Het klinkt misschien wel heerl erg positief, maar het is nu eenmaal zo. Kan er niets anders van maken.

Nogmaals bedankt!

Anita Uitbeijerse, Den Haag

15 januari 2012

Best spannend om slechts vanaf een website een High Tea Thuis te organiseren.

Het telefonische en mailcontact verliep heel prettig. De standaardmogelijkheden werden moeiteloos aan onze wensen aangepast. Op de dag zelf waren Willem en Irene ruim op tijd aanwezig. Eén blik in onze kamer, even overleg en ontspannen pratend kwam alles op de tafels te staan. De foto's op de site hebben niets teveel gezegd. Het zag er schitterend uit, niet alleen de hapjes, maar ook het servies en het theeboek.

En wat natuurlijk minstens zo belangrijk is: niet alleen wij, maar ook onze gasten waren echt enthousiast over de variatie en de smaak van zowel de zoete als de hartige hapjes. Na afloop werd alles weer even soepel opgeruimd. Wij vonden het heerlijk om in ons eigen huis te kunnen vieren, zonder zorgen en op hoog niveau.

Heel erg bedankt, en...we vinden vast wel een gelegenheid om jullie weer uit te nodigen.

Hans en Tineke van Dijk, Voorhout

25 december 2011

Volgens traditie komt onze familie, een gezelschap van 12 personen, op kerstavond bij elkaar. Omdat mijn moeder inmiddels op leeftijd is vind dit de laatste jaren bij ons thuis plaats. Iedereen moet ruim een uur rijden, dus een High Tea Thuis leek mij een goed idee. Omdat we een hectisch jaar achter de rug hebben zei mijn moeder: " maak het jullie een beetje makkelijk en kijk eens wat de mogelijkheden zijn bij een cateraar, ik trakteer!" Ik zocht op internet naar wat bedrijven en vroeg enkele offertes aan. Al snel besloot ik in zee te gaan met High Tea Catering. Mooie website, snelle reactie en prettige communicatie. Wat een feest is het geworden! Heerlijk ontspannen op de dag zelf, wachten op Irene en Willem die ruim een uur voor aanvang kwamen om alle lekkernijen uit te stallen op tafel. Dit alles ging heel rustig en professioneel. Ik had gekozen voor een arrangement met een combinatie van hartig en zoet en champagne vooraf. Het zag er fantastisch uit en het mooie Wedgewood servies gaf het geheel een
chique uitstraling. De middag was een groot succes! Iedereen heeft genoten van de heerlijkheden en de enorme keus aan soorten thee. Toen iedereen weer huiswaarts ging kwamen Irene en Willem de tafel weer afruimen. Wel een super-de-luxe ervaring hoor, lekker uitbuiken op de bank terwijl alles voor je opgeruimd wordt. Afwassen is er

niet bij! Mede namens moeder willen wij jullie erg bedanken voor het perfecte verzorgen van onze High Tea!

Elly Veen, Hillegom

22 december 2011

Kerstlunch bij Landal GreenParks

 Elk jaar wordt er op het kantoor van Landal GreenParks een kerstlunch georganiseerd. Deze keer voor het eerst in samenwerking met High Tea Catering. Dat is van te voren altijd een beetje spannend: is er genoeg te eten, vinden ze het lekker? Ik had me niet zo veel zorgen hoeven maken: al bij het voorbereiden vond men het er prachtig uitzien. En gelukkig was er genoeg te eten en vonden ze het zelfs heel erg lekker. Zeker de hartige hapjes vielen zeer in de smaak. Ook zijn er veel nieuwe theesmaken uitgeprobeerd. Een aantal collega’s kwam speciaal naar me toe om te vertellen hoe lekker ze het vonden. Dus wat ons betreft was het een groot succes! 

Marianne Edelaar, Landal GreenParks, Leidschendam

20 december 2011A

Als 'kerstborrel"een Hi Tea georganiseerd voor een grote groep mensen.

Het was werkelijk fantastisch. Het eten was heerlijk, de cakjes waren mooi versierd. Er was een grote verscheidenheid aan hapjes en soorten thee. En zeker niet onbelangrijk er was voldoende voor iedereen. De hapjes werden mooi gepresenteerd.  Alleen maar positieve reactie gehad.Wat erg fijn is dat er tevens voor mooi servies wordt gezorgd. Van te voren wordt alles geleverd en klaar gezet en naderhand wordt alles ook weer opgehaald. Kortom een compleet pakkeet en een aanrader. 

Monique Hage, gemeente Utrecht.

2 oktober 2011

Ik wil jullie bedanken ook namens mijn moeder die haar 90ste verjaardag vierde met een High Tea Thuis bezorgd. Jullie hebben ertoe bijgedragen er een geslaagde middag van te maken. Het zag er erg verzorgd uit en er was voldoende. Het assortiment viel ook erg in de smaak zowel de zoete als de hartige. Ook de vele verschillende soorten thee was een succes. De reacties van de gasten waren leuk om te horen, zij zijn nu ook op het idee gekomen dat een High Tea thuis mogelijk en erg gezellig is. Het vuile servies werd op de afgesproken tijd opgehaald. Ik kan iedereen de High Tea Catering van Willem en Irene aanbevelen!

Joke Brussee, Zoetermeer

       

07 augustus 2011 

Afgelopen zondag hebben we genoten van een High Tea aan huis met aansluitend een HIGH WINE. Dit ter gelegenheid van onze 40 jarige bruiloft. Ondanks het wisselvallige weer hebben we een heerlijk feest gehad mede door de heerlijke cup cakes, petit fours en de scones met jam en clothed cream bij de HIGH TEA en de hartige sandwiches en diverse hartige hapjes bij de HIGH WINE. De hapjes van de HIGH TEA stonden op etagères op de tafels met antieke theepotten die ik zelf de afgelopen perioden bij elkaar verzameld heb. Tijdens de HIGH WINE werd er met sandwiches en lekkere hartige hapjes rond gegaan zodat iedereen zich vrijelijk kon bewegen en niet de hele middag hoefde te blijven zitten. De bediening verliep uitstekend. Als gastvrouw hoefde ik nergens naar om te kijken en heb volop van ons feest kunnen genieten. Na afloop veel enthousiaste reacties gekregen. Bedankt Irene en Willem. 

Hans en Ria Duijndam, Den Hoorn

15 juni 2011 Workshop Cupcakes Den Haag

De workshop cupcakes decoreren met Marsepein vond ik super! Maar eigenlijk vind ik ze te mooi om op te eten haha. Kun je ze op de cupcake laten drogen?

Groetjes, Petra Puister

Ik vond het ook super! Heb zelf de cupcakes niet opgegeten, kreeg het niet over mijn hart. Heb ze dus maar uitgedeeld haha. Heb er nu nog 2 over.
Eigenlijk wil ik de cupcake met de tas erop laten drogen, kan dat?
Kai Yin D'Or

8 juni 2011

De High Tea @ See was super georganiseerd en was van een High niveau. Ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehad op deze kwartaal borrel en bijzondere middag bij SEE. Mooie opgemaakte tafels, heerlijke thee, mooie zoete hapjes en voor de hartige trek was er ook voldoende. We willen jullie hartelijk bedanken voor het verzorgen van de High Tea Catering.

Judith Mulder, SEE tickets, Schiphol-Rijk

 

31 mei 2011 Workshop Cupcakes Den Haag

Ik vond de workshop cupcakesdecoreren met marsepein helemaal superleuk. Ik vond de sfeer erg goed (ook altijd belangrijk want je bent er toch een avondje tussenuit), materiaal was meer dan voldoende en ontzettend leuk om te doen.
Nogmaals heel veel succes ik vond het een hele leuke avond!!!!!

Ivonne Bergs

Ik vond het top! Echt heel professioneel; veel keus uit verschillende mallen, genoeg ruimte om te kunnen werken en je hield goed in de gaten wanneer er een kleur marsepein op was. Ook het tijdsbestek heb je goed ingeschat.
Dat er maar vele workshops cupcakes moge volgen!

Nathalie Kraaijeveld

Ook ik vond de workshop cupcakes gisteravond erg leuk (leuker eigenlijk dat ik had verwacht: ik kwam moe uit school en had even niet zoveel zin maar ben toch heel blij dat ik ben gegaan!). Glimlach Het was een gemêleerde groep, maar erg gezellig. De tijd vloog werkelijk  voorbij. Je had de workshop super voorbereid! Alles lag van te voren klaar, zo konden we na een korte uitleg direct aan de slag. Kortom: mijn complimenten!!!!! Duim omhoog en nog bedankt voor deze leuke ontspannen avond.

Inge v.d. Heiden

8 mei 2011

Onze High Tea Catering ervaring:

Ik was verrast door de verscheidenheid aan hapjes. Hartige, hapjes, scones, petit fours, cupcakes etc etc. Alles van enorm hoge kwaliteit. Alles wordt een uur voordat de High Tea begint prachtig op de tafel gezet. Het zag er werkelijk fantastisch uit en gecombineerd met het cremekleurige Wedgwood een plaatje gewoon. En het allerbelangrijkste: er was meer dan voldoende voor iedereen. Na afloop wordt alles weer meegenomen. Je hoeft niets af te wassen. Een echte aanrader dus.

Josephine Langereis, Wassenaar

2 mei 2011

Ik heb zojuist van mijn collega's vernomen dat het helemaal naar wens was afgelopen donderdag: heel goed geregeld, mooie presentatie en heerlijk eten. Voor ons nog belangrijker: de gasten waren enorm te spreken over de High Tea! Ik heb alleen maar complimenten ontvangen, Alles was helemaal top geregeld, hartelijk bedankt!!

Engelien Schouten, ABN AMRO, Voorschoten

21 april 2011

Een secretaressedag met een High Tea om nooit te vergeten! Lekkere hapjes! De sandwiches, scones en cupcakes waren favoriet. De opmaak van de tafel was helemaal top en alle dames hebben het er nu nog over. Zeker voor herhaling vatbaar.

Sylvia Bruinsma, Amsterdam Zuid-Oost

17 april 2011

Afgelopen zaterdag vierden wij onze 40-jarige trouwdag. Wij hadden besloten een High Tea thuis te doen en hebben via internet de High Tea Catering gevonden. Meteen al hadden we er een goed gevoel bij, omdat alle mailcontact heel prettig verliep. Op de dag zelf waren ze hier precies op de afgesproken tijd, zodat alles keurig klaarstond toen de gasten kwamen. Iedereen heeft genoten van alle theesoorten en al het lekkers dat op de tafels stond. Vooral de echte scones vonden gretig aftrek. Na afloop geen afwas, want op de afgesproken tijd werd alles weer keurig opgehaald en meegenomen. Onze ervaring met High Tea Catering is enorm positief en ik kan het iedereen aanraden.

Jenny Bartels, Vleuten

4 april 2011

Het was echt heel erg geslaagd! Jullie hebben het echt heel goed gedaan, het smaakte allemaal voortreffelijk, de thee werd veel geproefd en besproken, het was mooi opgemaakt, het was gewoon helemaal af. Iedereen was zeer onder de indruk. Echt super!

Uiteraard hieronder een stukje voor jullie gastenboek:

Afgelopen zondag, 3 april 2011, genoten van een High Tea thuis met 30 vrienden en familie ter ere van mijn vaders 65e verjaardag. Een zeer geslaagd verrassingsfeestje, mede namens de service van jullie! Het was allemaal tip top in orde, mooi geserveerd, maar vooral heel erg lekker! Ook de vele soorten thee werden uitgebreid geproefd en besproken (chocolade thee kom je nu eenmaal niet elke dag tegen...) Ook het contact heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ik zou jullie bij iedereen aanbevelen!

Barbara Langeveld, Leidschendam

10 maart 2011

De High Teabij ons bedrijf gisteren was een groot succes, met veel jaloers blikken van collegae die niet waren uitgenodigd! Alles zag er zeer smakelijk uit en smaakte ook prima. De hoeveelheid thee was echt fantastisch en de buiken waren na afloop meer dan gevuld. Zeker de moeite waard om nog een keer te herhalen.

Mensje Kolfin, Transavia, Schiphol

8 maart 2011

Terugkijkend op afgelopen maandag kunnen we concluderen dat het zeer geslaagde en stijlvolle Babyshower High Tea was. Vooral de 2 dames die binnenkort met zwangerschapsverlof gaan, waren blij verrast. Iedereen was het onmiddelijk met ze eens: wat zag het er goed uit! En het smaakte ook nog verrukkelijk.

Bedankt voor de goede organisatie en fijn dat je ons alle zorgen uit handen hebt genomen. Wellicht tot de volgende keer.

Het NGI team, Genomics, Den Haag

    

28 december 2010

De hapjes waren echt lekker! Voor onze kerstbijeenkomst in 2010 hebben jullie voor 100 medewerkers de Kerst High Tea verzorgd. De hapjes zagen er verzorgd uit en smaakten heerlijk. De medewerkers van de gemeente hebben er erg van genoten. Helemaal top en zeker voor herhaling vatbaar.

Peter Kops, gemeente Waddinxveen

      

14 november 2010

Het was weer super lekker en goed georganiseerd (ondanks dat het bij ons een chaoas was). De familieleden die erbij waren waren ook zeer onder de indruk. We hebben je kaartjes meegegeven, wie weet brengt het je extra klandizie. Volgend jaar gaan we zeker weer gebruik maken van je diensten.

Bedankt weer en tot de volgende keer!!!

Claudia Pronk, Zorggroep Scheveningen

28 augustus 2010

Met zo'n 50 gasten hebben we in onze tuin genoten van de Afternoon High Tea voor mij 60e verjaardag. Wat waren we blij dat we Irene en Willem hadden gevraagd om een en ander te serveren. Dat serveren zouden we zelf nooit hebben gered. Na een feestelijk begin met een glaasje Prosecco konden we in onze woonkamer genieten van de voorname uitstraling van schitterend gedekte tafels in U-vorm met het mooie Wedgwood servies. De daarop uitgestalde mixture van zoet en zout was nog luxer van we ooit bij Harrod's Londen hebben meegemaakt. Overigens vind ik zelf de scones met cream en jam het lekkerst, maar ook van die mooie taartjes heb ik genoten. Erg leuk trouwens die kinderverrassingen die helemaal zijn opgegaan. Ofschoon zeker de tachtigers onder de gasten graag in de partytenten wilden zitten hebben de statafels voor de andere gasten grote dienst bewezen. De gasten waren uiteindelijk niet weg te slaan. Heerlijk dat jullie ook de aansluitende borrel hebben willen schenken met de resterende zoute sandwiches/hapjes aangevuld met wat zoutjes/nootjes. Ik denk dat niemand 's avonds nog iets heeft behoeven te eten. Ik vond 't allemaal echt veel mooier dan ik had verwacht. 

Joosje van Loon, Blaricum

                                                       

27 augustus 2010

Voor mijn veertigste verjaardag wilde ik mezelf en veertien gasten op een High Tea trakteren. Omdat ik zelf niet zo'n keukenprinses ben (wat betreft scones en cakes bakken) ben, heb ik de hulp ingeroepen van High Tea Catering. Een goede keuze, want ik heb een heerlijke en vooral zorgeloze middag gehad. Stipt op tijd kwamen Willem en Irene alle lekkernijen en het mooie Wedgewood serviesgoed brengen en uitstallen. Ik heb zelf niets hoeven doen. In no-time hadden ze mijn tafel en dressoir omgetoverd tot een klein luilekkerland met etagères, schaaltjes en bakjes vol hapjes, bonbons, muffins, scones etc. Zelfs de originele 'clotted cream' ontbrak niet. Hhhhmmm.
Mijn vriendinnen vonden het er prachtig uitzien. Vooral ook het imposante theeboek, met de vele bijzondere smaakjes thee, maakte indruk. Iedereen heeft flink geëxperimenteerd met exotische smaken. De sandwiches met paling, zalm en brie vonden gretig aftrek, alsmede alle zoetigheden.
Het mooiste van High Tea Catering is tenslotte dat ze na afloop weer keurig op tijd op de stoep staan om alle afwas mee te nemen. Als jarige kon ik dus lekker achterover leunen en nagenieten. Zeker voor herhaling vatbaar! Ik ga sparen voor mijn volgende kroonjaar.    

Paola van de Velde,, Den Haag

2 juni 2010

We wilden voor een groep van 12 collega's een High Tea organiseren, maar hadden eigenlijk zelf te weinig tijd om dit te organiseren. Even gegoogled en toen we de site van High Tea Catering. Deze site zag er zo aantrekkelijk uit dat we dachten "we proberen het gewoon". Ruim op tijd werd alles gebracht en prachtig uitgestald, de hapjes (zoet en hartig) zagen er heerlijk uit. Al met al was het een groot succes en heeft iedereen heerlijk gesmuld van alle lekkernijen! Bedankt Irene, dit is voor herhaling vatbaar.

Jolanda Schröduer, SNS REEAL, Utrecht

18 mei 2010arer

Toen wij terugkwamen van het stadhuis, waren de tuinkamer en de woonkamer bijna onherkenbaar mooi. Wat een verrassing. Prachtig -met veel smaak en stijl-  gedekte tafels, vol met aantrekkelijke lekkernijen. En…. de champagne stond al klaar!

Die middag hebben we echt kunnen genieten van en met onze gasten, zonder omkijk naar drankjes e.d. en overal wel wat heerlijks te pakken.Heerlijke en overvloedige soorten thee. Kwaliteits heerlijkheden, teveel om op te noemen, alles even lekker.

 Nog veel reacties gehad van onze gasten, over de voortreffelijke service en geweldige High Tea. Mede door Irene en Willem is dit een onvergetelijke dag voor ons geworden. Heel, heel hartelijk bedankt! Het was super!

Jan de Geus en Marga Rietbergen, Haarlem

18 februari 2010

We hebben erg genoten van de uitgebreide keuze aan zoete en hartige lekkernijen. Vooral de scones met echte clotted cream en lekkere jam vielen in de smaak. De presentatie was heel mooi, met echt Wedgwood en veel etagères vol met mooie gebakjes. Sinds we de thee van High Tea catering gedronken hebben wordt door meerdere collega's geopperd dat onze theevoorraad maar alledaags en smakeloos is...

 Angèle Fontijn, TU Delft

21 december 2009

Naar aanleiding van je verzoek heb ik jullie gastenboek maar eens geopend. Het grote aantal lovende reacties zijn zeer terecht! Met veel plezier zal ik er dan ook een paar zinnen aan toevoegen.
"Voor de 82e verjaardag van mijn moeder hebben we een high tea besteld bij High Tea Catering. Een ervaring die wij van harte kunnen aanbevelen! Van begin tot eind wordt alles perfect verzorgd. De tafel wordt gedekt met Wedgewood en ziet er fantastisch en uitnodigend uit. De vele verschillende soorten thee worden in een mooie kist gepresenteerd. De scones, sandwiches, hapjes, gebakjes, petit fours, alles is even lekker en prachtig opgediend. En na afloop wordt de afwas op de afgesproken tijd opgehaald. Het enige wat je zelf hoeft te doen is eten en drinken. Kortom, een heerlijke, probleemloze en relaxte manier om iets te vieren!.
Familie Teng, Pijnacker

20 december 2009

We hebben gisteren een hele geslaagde middag gehad. Mijn man werd 50 jaar en dit wilden we met iets speciaals vieren. Dat is gelukt! De high-tea die jullie leverden was perfect. Zowel jong als oud heeft gesmuld. De organisatie liep vloeiend en we konden na het feest zonder rommel nagenieten.Hartelijk dank, het is zeker voor herhaling vatbaar.met vriendelijke groeten

Diana Peverelli, Den Haag

                  

20 september 2009

Voor een straatfeest in Voorschoten hebben wij als woningcorporatie een high tea geregeld via High Tea Catering. Een goede ervaring. Heel uitgebreid en heel erg lekker. Helaas was het dermate warm buiten dat de diverse patisserie een beetje inzakte, maar dat mocht de pret niet drukken.
Goede service. Als leermoment hebben we geconcludeerd dat het toch wel lastig is om water te koken voor de thee als je in een partytent staat op een grasveldje, maar gelukkig werd dat prima opgelost door behulpzame buurtbewoners. Mijn complimenten en een aanrader!
Groeten, Ingrid Teuben, Woonzorg Nederland Voorschoten

30 mei 2009

Op 30 mei 2009 hebben we de 70e verjaardag van mijn moeder gevierd. Dit feestje is een succes geworden mede door de heerlijke catering. Een echte aanrader!

Claudia Kemper, Rijswijk

   

13 februari 2009

Via internet heb ik de site hightea-catering.nl gevonden. De aanleiding was een afscheid van een collega van mij. Hij wilde graag een high tea. Toen ik belde, kreeg ik een enthousiaste vrouw (Irene) aan de telefoon. De wijze waarop zij mij te woord stond, haar positieve verhaal en de mogelijkheid dat zij op korte termijn één en ander in orde zou kunnen maken, gaf mij vertrouwen om de opdracht goed uit te voeren. Ik werd niet teleurgesteld!
De wijze van communiceren (telefonisch en via de mail), de professionele uitstraling van de high tea zelf, de smaak en het logistieke proces van brengen en halen op de afsgesproken tijden, het was allemaal goed!
Kortom, dank Irene, ik zal je zeker aan anderen aanbevelen.
Met groet, Monique Schneider, Veurs College Voorburg

Op 31 oktober 2008 hield Instituut Clingendael Den Haag in het kader van haar lustrumjaar een Celebrity Conference waarbij een selecte groep van veertig internationale gasten 2 dagen bijeenkwam om te praten over onconventionele diplomatieke betrekkingen. Wij hadden voor deze gasten op de 2e dag als afsluiting via jullie een High Tea besteld. Dit was voor de groep een aangename verrassing. We hebben vele positieve reacties ontvangen en waren ook zeer verheugd dat na vertrek van de groep er nog lekkere hapjes overbleven zodat het personeel ook een beetje kon meegenieten. Het zag er allemaal werkelijk prachtig verzorgd uit en de cakes, sandwiches en muffins waren zeer goed van smaak. Ook de vele soorten thee vielen goed in de smaak. Wij willen jullie van harte bedanken voor de perfecte verzorging van deze High Tea op Clingendael!

Desiree Davidse, Instituut Clingendael, Den Haag

              

Augustus 2008

De High Tea van High Tea catering….een absolute aanrader !! 

We hebben ontzettend genoten van de heerlijke hapjes, de goeie en snelle service en de prachtige opstelling. Alles was helemaal op en top geregeld. Het is betaalbaar en de service die je ervoor terugkrijgt is eigenlijk onbetaalbaar.Er is voor ieder wat wils dus iedereen heeft z’n buikje kunnen vullen. En een enorme keuze aan thee dat je af en toe “iene miene mutte” moest toepassen om een keuze te maken. 

Ik denk dat de woorden welke ik gebruik in feite genoeg zeggen, een absolute aanrader, gewoon doen. En ik overdrijf niet.

Groetjes, Aartie Dasrath Afdeling P&O, NWO , Den Haag