GASTENBOEK

Hieronder vindt u verschillende reacties welke we hebben ontvangen over de ervaringen met onze Catering

Als u zelf ook een bericht wilt plaatsen geeft u dit dan hieronder aan ons door. Wij plaatsen dit dan direct. Ook leuke fotos zijn natuurlijk van harte welkom. 

gastenboek high tea

Geef ook uw bericht aan ons door!

15 juni 2022

Dag Irene, we hebben erg genoten van de High thea de zalmspiesjes waren heerlijk. En zo ook de scones, kan ik de scones ergens bestellen? Heb nog clodded Cream over en Jam. En maar 1 scone kunnen proeven was een beetje druk met de gasten. 
Ik hoor graag van je   Martine van Gorkum                   

15 juni 2022

Hallo Irene,

We willen je graag nog even laten weten dat wij hebben genoten van de high tea afgelopen zondag. Absoluut een aanrader! Dank je wel!

Eveline van den Nieuwendijk

6 juni 2022

Goedenavond!

Moe maar heel voldaan kijk ik terug op een fantastisch feest. Niet in de laatste plaats door jullie zeer goed verzorgde, uitgebreide high tea. Alles was heerlijk. En zo fijn dat ik me nergens mee heb hoeven bemoeien, het liep gesmeerd. Iedereen heeft genoten. 

Heel hartelijk dank! 

Renée Pathuis  Leiderdorp

3 april 2022

Hallo Irene,

Ik wil je bij deze heel hartelijk danken voor de heerlijke high tea. Alles was even lekker, de muffins en scones waren favoriet. We hebben echt genoten en doordat jij de catering verzorgde, was het een heel ontspannen verjaardag.

Nogmaals bedankt en tot ziens.

Hartelijke groeten,   Chantal

5 oktober 2020

Hallo Irene,

Ik wilde je namens mijn collega’s en bewoners bedanken voor de verrukkelijke high tea. Alles was heerlijk!!!!! Onze bewoners hebben echt genoten van al het lekkers en wij ook. Het was heel fijn dat alles zacht was en zo kon iedereen ervan genieten daarom had ik ook bij jou de high tea besteld. 

Vriendelijke groet,  Corrine van Loon

18 mei 2019

Beste Irene, 

Een week geleden was ik jarig en wat hebben we geboft met het weer. Het was zonnig , zodat we heerlijk buiten konden zijn. De hapjes zagen er prachtig uit, de tafel was rijkelijk bedekt en iedereen was zeer tevreden. Het was heerlijk en zeker voldoende. Dus Irene nogmaals hartelijk bedankt. Graag tot een volgende keer. 

Zonnige groet,  Ellen.

8 juli 2019

Hoi Irene, De High tea was geweldig! Bedankt voor al dat lekkers. Iedereen heeft genoten. 

Vriendelijke groet, Carolien

16 juli 2019

 Beste Irene,

Zoals beloofd ook even een feedback van de high tea delivery : Ik heb veel complimenten gehad over de kwaliteit van het eten. De collega met Engelse achtergrond was lovend over de scones. Er is geen onvertogen woord gevallen. 

Het merendeel van het eten is schoon op gegaan. We eten vandaag en morgen de chocolaatjes nog op.  Er is genoeg over om vandaag en morgen nog lekker te snoepen. Complimenten voor de catering en de service! Op verzoek van collega’s ga ik de link naar jullie bedrijf delen in de interne memo. Veel mensen wilden weten waar al het lekkers vandaan kwam !

Mirjam

22 december 2018

Voor een afscheid van een lieve collega zocht ik een bijzondere lunch. Een high tea geboekt bij Irene en haar man. 

Wat een goede keus!

De tafels werden gedekt met Wedgwood en een veelvoud van lekkernijen. Alles vers en prachtig opgemaakt. De enige taak, die overbleef, was water koken. Een aanrader voor een heerlijk ontspannen samenzijn. 

Met vriendelijke groet,

Sandra Groeneboom      Directeur   Hildegardisschool

15 mei 2018

Beste Irene en Willem, Ik wil nog even bedanken voor de lekkere, goed verzorgde en  gezellige high tea door jullie verzorgd. Ook de relaxte, aardige en niet opgeprikte manier waarop jullie de bediening deden werd door iedereen zeer gewaardeerd. Dank jullie wel.

Hartelijke groet,  Gre Dorrestijn

11 mei 2019

Vriendelijke mensen , leuk informeel , gezellig ! Maken er een extra feestje van.   Een aanrader!    Marja van Dam

[ en via onze facebook ]   

Beste Irene en Willem ! Nogmaals bedankt voor de geweldige verzorging van ons 12,5 jarig huwelijk ! 

Gr Mark en Marja  

15 april 2018

Zelfs een high tea op 1e Paasdag. Wat was het weer een feest om, zelfs ’s middags op eerste Paasdag de mensen van High Tea Catering te mogen ontvangen. Letterlijk alles word je uit handen genomen, zowel aan het begin als aan het einde. De hele High Tea die bestaat uit louter lekkernijen wordt geruisloos gedekt en neer gezet en na afloop afgeruimd en meegenomen. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen. Hoe mooi, of beter gezegd, hoe makkelijk kan het leven zijn. Een uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ik blijf een trouwe klant.

Marcel Looijaard,  Zoetermeer

Chat openen
Kan ik iets voor u doen ?
Hallo hier de app van High Tea Catering.
Kunt u vinden wat u zoekt?
Stel hier gerust uw vragen en u krijgt op uw whatsapp antwoord.